Potetsnadder
Lett
30 min
Potetsnadder er en god og enkel rett med poteter som hovedingrediens, toppet med bacon, pølse og andre godsaker. Retten passer både som middagsrett eller som kveldskos.
Næringsinnhold
- 39.2% Fett
- 42.1% Karbohydrat
- 2.5% Kostfiber
- 16.2% Protein
Slik gjør du:
- Vask potetene og kok dem til de er gjennomkokt. Mens potetene koker kan du gjøre ferdig tilbehøret.
- Skjær bacon og pølser i små biter og stek i stekepannen til alt er gjennomstekt. Ha over i en serveringsskål.
- Stek sjampinjongen brun og blank. Ha sjampinjongen over i en serveringsskål.
- Skrell og småhakk løken. Ha løken over i en serveringsskål. Bruk gjerne rødløk.
- Hell vannet av potetene og ha de over i et serveringsfat. Sett det på bordet sammen med tilbehøret.
- Del potetene opp i biter på tallerkenen og strø over ønsket tilbehør.
- Prøv gjerne med litt rømme eller andre dressinger eller sauser.