Nanbrød
Medium
60 min
Næringsinnhold
- 24% Fett
- 62.6% Karbohydrat
- 1.5% Kostfiber
- 11.9% Protein
Slik gjør du:
- Bland alt det tørre i en bakebolle.
- Bland inn olje og melk. Du kan fint bytte ut melk med naturell yoghurt.
- La deigen heve til dobbel størrelse.
- Sett stekeovnen på 250 grader eller bruk grillelementer.
- Del opp i 12 emner og trill til baller.
- Kjevle ut til små runde, flate brød og pensle med olje.
- Legg dem direkte på bakeplaten (uten papir).
- Sett stekeplaten inn i ovnen helt øverst. Stek dem i 3-5 minutter. Dersom de blåser seg opp, så vær forsiktig at de ikke kommer i kontakt med grillelementene. Flytt da stekeplaten ned et hakk eller to.
- Varm melk til fingervarm 37 grader og løs opp sukker og gjær. Erstatt gjerne melk med naturell yoghurt, varm da denne til fingervarm 37 grader.
NB! Bruker du bakepapir, flytt da stekeplaten ned et hakk eller to og følg godt med så papiret ikke tar fyr.