Minipoteter med chilidip
Lett
25 min
En god smårett som passer godt på tapasbordet eller som tilbehør til kjøttretter.
Næringsinnhold
- 76.6% Fett
- 19.8% Karbohydrat
- 1.1% Kostfiber
- 2.5% Protein
Slik gjør du:
- Kok opp vann og salt. Ha i små poteter når vannet koker. Potetene skal bare småkoke i 6-7 minutter til de er såvidt møre. Legg potetene på et kjøkkenhåndkle eller litt papir når de er fedige.
- Mens potetene dampes, kan du lage sausen. Bland hvitløk, chili og paprikapulver i en morter. Her er det lettere om du bruker lett hakket tørket chili.
- Støt til det blir en pasta, smak til med salt.
- Ha i eddiken gradvis, samtidig som du rører. Til slutt rører du inn oljen.
- Når potetene er tørket legger du de i en stor bolle eller ildfast form og serverer med cocktailpinner eller grillspyd av tre.
- Server potetene med chilidip eller annen dip.