Chorizo med kikerter
Lett
15 min
Chorizo med kikerter er en tapasrett. Retten kan serveres alene, eller som forrett.
Næringsinnhold
- 45.5% Fett
- 29.4% Karbohydrat
- 4.7% Kostfiber
- 20.4% Protein
Slik gjør du:
- Kutt opp pølsene i små terninger på omtrent 1x1 cm. Du kan gjerne bytte ut chorizo med en annen type salt pølse.
- Bruk en høy stekepanne og varm opp halvparten av oljen, tilsett løk og hvitløk.
- Stek løken til den er myk og blank, men ikke brun.
- Tilsett pølsene.
- Vask chilien og del den i to. Bruk en teskje og skrap vekk frøene, da disse er veldig sterke på smak. Du kan fint bruke både rød og grønn chili.
- Småhakk chilien. Vask hender før du går videre, da chili setter sterk lukt på hendene.
- Bland nå alt sammen i en bolle og tilsett skylte kikerter. Hell over resten av oljen.
- Smak til med salt og pepper.
- Retten serveres romtemperert, med nybakt brød. Dryss over hakket persille før servering.