Kyllingsuppe
Medium
20 min
Kyllingsuppe er en frisk og smakfull suppe. Her er det ingen kompromiss om det skal være enkelt å lage, eller ha god smak.
Næringsinnhold
- 19.1% Fett
- 26.9% Karbohydrat
- 1.5% Kostfiber
- 52.5% Protein
Slik gjør du:
- Skjær kyllingfileten i strimler og stek på middels varme til kjøttet er gjennomstekt. Legg kjøttet til side.
- Rens og småhakk løken. Stek løken i smør på middels varme til løken er blank og myk.
- Dryss over melet slik at melet dekker løken.
- Tilsett hønsebuljongen under stadig omrøring. Kok opp.
- Skrell poteten og skjær den i terninger. Tilsett i suppen og kok til potetbitene er myke (ca 15 minutter).
- Tilsett kyllingbitene og kok i ytterligere 1-2 minutter. Strø over frisk basilikum før servering.
Les mer om innholdet i buljong her. Du kan velge å bruke kraft fremfor buljong. Se oppskrift på kyllingkraft her.