Indisk kyllingsuppe
Medium
60 min
Indisk kyllingsuppe er en smaksbombe som må prøves. Suppen kan fryses og du kan smake den til sterkere eller mildere etter eget ønske.
Næringsinnhold
- 37.2% Fett
- 9.4% Karbohydrat
- 2.2% Kostfiber
- 51.2% Protein
Dette er en god, men sterk suppe som du gjerne kan servere med en skål ris og nanbrød.
Slik gjør du:
- Vask og skrell grønnsakene, og klargjør ingrediensene.
- Finkutt hvitløk, ingefær og chili.
- Kutt gulrot og løk i tynne strimler.
- Riv eple på et rivjern rett før du tilsetter dette i suppen.
- Skjær kylling i strimler (1 x 2 cm).
- Varm oljen og stek kyllingen til du har en fin stekeskorpe på alle sidene.
- Fres grønnsakene og hell alt over i en stor kjele.
- Tilsett kraft (buljong utrørt i 0.5 liter vann per terning). Du kan gjerne bytte ut hønse-/kyllingbuljong med grønnsakskraft.
- La det koke opp og tilsett kokosmelk og eple.
- Smak til med salt, pepper, karri og chili.