Gulasjsuppe med kylling
Medium
90 min
Klassisk gulasj er fra Ungarn og inneholder storfekjøtt, men denne varianten er med kylling. Suppen skal koke lenge og blir full av smak.
Næringsinnhold
- 10.4% Fett
- 41% Karbohydrat
- 6.8% Kostfiber
- 41.8% Protein
Slik gjør du:
- Skjær kyllingen i terninger og stek den i en panne og legg den så til side.
- Skrell løk og gulrøtter og kutt disse i samme størrelse som kjøttet.
- Press hvitløksfedd og stek grønnsakene sammen på middels varme i olje i ca. 10-15 minutter.
- Hell alt over i en større kjele og tilsett hakkede tomater, basilikum og paprikakrydder.
- Kok på svak varme i ca. 1 time, så kommer smakene godt frem.
- Smak til med salt, pepper og sukker og eventuelt mer krydder.
Tips:
Blir suppen for sterk, kan den gjerne serveres med fullkornsris til.