Fiskesuppe
Medium
20 min
Dette er en veldig god fiskesuppe som kan brukes til hverdags og fest
Næringsinnhold
- 60.4% Fett
- 16.6% Karbohydrat
- 5.6% Kostfiber
- 17.4% Protein
Du kan bruke annen fast fisk istedet for flyndrefilet.
Se her for oppskrift på kraft. Du kan velge å bruke buljong fremfor kraft. Les mer om innholdet i buljong her.
Slik gjør du:
- Skrell og kutt gulroten i terninger.
- Skrell løken og skjær den i tynne skiver.
- Skjær sjampinjongen i tynne skiver.
- Ha alt i en kasserolle med olje, og stek 2 i minutter.
- Ha i fiskekraft og fløte.
- Grovhakk sukkerertene og tilsette dette i suppen.
- Skjær flyndrefileten i strimler og legg fisken i suppen. Kok i noen minutter.
- Hakk basilikum og tilsett dette i suppen sammen med reker, rett før servering.
- Hell suppen over i skåler og pynt med frisk basilikum.