Kyllingspyd med basilikum
Medium
20 min
Kyllingspyd med basilikum er en smakfull kyllingrett som passer godt på grillen, men som selvfølgelig kan nytes hele året.
Næringsinnhold
- 58.1% Fett
- 0.7% Karbohydrat
- 0.1% Kostfiber
- 41.1% Protein
Slik gjør du:
- Del kyllingfileten i passe biter (terninger) slik at de lett kan tres inn på trespyd.
- Småhakk frisk koriander og bland det sammen med sukker, salt, presset hvitløk og olivenolje.
- Bland kyllingbitene inn i krydderblandingen og la det stå minst 1 time slik at den gode kryddersmaken trekker inn i kjøttet. Snu bitene ett par ganger under marineringen slik at smaken blir jevnt fordelt.
- Legg samtidig trespydene i vann slik at de ikke tar fyr under evt. grilling.
- Tre kyllingbitene på trespydene og grill kyllingen til de er gjennomstekt, eller stek kyllingbitene i stekepannen eller i ovnen.
- Kjør basilikumblader, olje, salt og sukker i en foodprosessor til du får en tykk olje. Server dette sammen med kyllingspydene.