Innpakket asparges
Lett
15 min
Innpakket asparges er en lett og frisk forrett eller tilbehør til middagen.
Næringsinnhold
- 75.5% Fett
- 2% Karbohydrat
- 1.1% Kostfiber
- 21.4% Protein
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Knekk av den nederste delen av aspargesen. Denne delen knekkes av naturlig og kan kastes. Skrell så nedre del av aspargesen om det trengs.
- Kok opp lettsaltet vann i en bredbunnet kjele. Kok aspargesen i 1 minutt.
- Skjær skinkeskivene i 2, på langs. Bruk helst spekeskinke eller serranoskinke, men du kan bruke det du selv ønsker.
- Rull hver asparges inn i en skive med skinke og legg de på bunnen av langpannen.
- Pensle lett med olje før du drysser på pepper.
- Stek aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre og faste når de er ferdige.
- Ikke stek de for lenge da det er viktig at de er sprø når de skal spises med hendene.