Grønn salat
Lett
15 min
Det er mange spennende typer grønne salater å velge mellom og de aller fleste kan brukes i denne oppskriften. Bruk den varianten du liker best.
Næringsinnhold
- 54.8% Fett
- 24.4% Karbohydrat
- 6.4% Kostfiber
- 14.5% Protein
Slik gjør du:
- Vask og skyll salaten. Skjær salaten opp i passe store biter og bland de sammen i en salatbolle.
- Skyll fennikelen og skjær den opp i tynne skiver og tilsett fennikelen i salaten.
- Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne på middels varme til pinjekjernene blir blanke. Pass på at de ikke svir seg. Legg pinjekjernene over i en skål.
- Skyll squashen i kaldt vann og skjær tynne skiver. Bruk gjerne en ostehøvel. Bland det inn i salaten.
- Cherry tomatene vaskes og deles i to og tilsettes i salaten.
- Dryss over litt salt og grovkvernet peppper
- Hell over ønsket dressing/olje som tåles.