Fylt paprika
Medium
30 min
Fylt paprika er en god rett som kan brukes til et lite måltid, en forrett, eller som tilbehør til andre retter.
Næringsinnhold
- 36.4% Fett
- 30% Karbohydrat
- 8.3% Kostfiber
- 25.3% Protein
Slik gjør du:
- Skjær toppen av en paprika og rens den for innhold.
- Kutt opp stangselleri, tomat, squash og løk i en egen bolle.
- Tilsett også linser og presset hvitløk.
- Tilsett oljen og bland godt. Tilsett evt. salt og pepper.
- Kutt osten opp i småbiter og tilsett halve mengden i grønnsakene.
- Fyll grønnsaksblandingen tilbake i paprikaen.
- Strø resten av osten på toppen av paprikaen.
- Sett toppen tilbake på paprikaen hvis ønskelig.
- Sett paprikaen i en liten ildfast form og stek på 180 grader i 10-15 minutter.
Du kan også blande inn stekt kjøtt, fisk eller kylling sammen med grønnsakene som du fyller paprikaen med.