Brødlapper
Lett
15 min
Brødlapper er en fin måte å få brukt opp tørt brød på. Uansett hvilken type brød du har, bakt eller kjøpt, kan du bruke det i denne oppskriften.
Næringsinnhold
- 23.3% Fett
- 55.5% Karbohydrat
- 2.3% Kostfiber
- 18.9% Protein
Brød kan variere litt i tyngde og konsistens, derfor må du se an mengde melk som skal brukes.
Slik gjør du:
- Skjær brødet i små biter og legg brødbitene i en bakebolle. Bruk gjerne et brød som er tørt.
- Kok opp melken og hell over brødbitene. Gni så ut brødbitene i melken til du får en jevn røre.
- Bland inn kanel, kardemomme, mel og smeltet smør.
- Visp egget lett sammen og tilsett i brødblandingen. Rør til du har en litt tykk og jevn røre.
- Smelt smør i stekepannen og stek lappene på hver side til de får en gylden farge. Serveres lunken.