Torsk med spennende dryss
Medium
30 min
Torsk er en anvendelig fisk som det passer fint å tilsette urter, ost og grønnsaker til.
Næringsinnhold
- 13.8% Fett
- 9.1% Karbohydrat
- 3.7% Kostfiber
- 73.4% Protein
Slik gjør du:
- Legg aluminiumsfolie i en ildfast form og hell over litt olivenolje. Legg torskefileten i formen med skinnsiden ned. Hell litt olivenolje over fisken.
- Del tomatene i to, fjern frøene og småhakk tomatene. Ha tomatene oppi en bolle hvor du også skal blande inn de andre ingrediensene.
- Småhakk sjampinjongen og ha det over i bollen.
- Småhakk basilikum og tilsett i bollen. Mengde basilikum kan økes eller minskes alt etter hva du selv liker best.
- Tilsett brødrasp og revet parmesan.
- Rør sammen alle ingrediensene i bollen og hell over litt olivenolje. Ikke så mye olje at det blir flytende, men bare slik at drysset ikke blir for tørt.
- Legg drysset over torskefileten til hele fileten er dekket. Ikke pakk aluminiumsfolien over fisken, den skal være åpen.
- Torskefileten stekes ved 200 grader i 10-15 minutter eller til fileten er ferdigstekt.