Spinat med kikerter
Lett
15 min
Spinat og kikerter er gode vitaminkilder og denne retten passer som tilbehør til kjøtt og fisk - og kan også være en selvstendig vegetar rett.
Næringsinnhold
- 17.7% Fett
- 44.1% Karbohydrat
- 10.5% Kostfiber
- 27.6% Protein
Slik gjør du:
- Rens hvitløksfeddene og skjær dem i skiver. Ikke press hvitløken. Ha oljen over i en stekepanne og legg i hvitløkskivene.
- Varm opp oljen på middels varme og ta ut hvitløken når de begynner bli gyldne, slik at oljen får en god smak av hvitløk. Hvitløken må ikke steke for lenge da det gir oljen en svidd smak.
- Hell av vannet på kikertene og tilsett i stekepannen. La de steke til de begynner å sprette. Legg spinaten over som et lokk og skru ned varmen. Vend litt på spinaten til den er blitt myk og har falt sammen. Vær forsiktig så du ikke moser kikertene.
- Legg kikertene og spinaten over på et fat og server med en gang.