Pizza
Medium
90 min
Pizza er en favoritt for mange og smakene kan varieres ut i fra hva du liker eller har i skapet.
Næringsinnhold
- 24.7% Fett
- 51.5% Karbohydrat
- 1.8% Kostfiber
- 22% Protein
Slik gjør du:
- Ha det tørre i en bakebolle og bland inn 1 ss olje og vann. Elt deigen for hånd eller i en kjøkkenmaskin i ca 5 minutter.
- Hev deigen på et lunt sted i ca 30 minutter.
- Kjevl deigen ut på et bakepapir (med lett fuktig klut under slik at papiret ikke sklir unna).
- Småhakk løken og skrell gulroten, riv denne på et råkostjern.
- Varm 1 ss olje og stek kjøttdeigen i en stekepanne. Løk og gulrot tilsettes mot slutten av steketiden, og spe med vann.
- La dette koke i ca 15 minutter.
- Tilsett tomatpurè, salt, pepper og evt. krydderurter.
- Fordel pizzafyllet på pizzabunnen og dryss osten jevn over pizzafyllet.
- Stek pizzaen midt i ovnen ca 20 minutter ved 175-200 grader.
Pizzaen kan fryses ned, og varmes opp senere.