Laksewok
Lett
30 min
En nydelig wok med mye grønnsaker. Server gjerne ris ved siden av
Næringsinnhold
- 62.5% Fett
- 9.7% Karbohydrat
- 1.7% Kostfiber
- 26.1% Protein
Slik gjør du:
- Del opp laksen i store terninger
- Skyll og rens grønnsakene, og del opp i store biter
- Riv ingefæren på et råkostjern og finhakk hvitløk og chili (fjern frøene)
- Varm opp oljen i en wokpanne, og stek laksen gylden. Strø på litt salt og pepper og legg fisken til side.
- Ha alle grønnsakene i wokpannen, bortsett fra hvitløk, ingefær og chili, og fres dette i ca 2-3 minutter
- Hell over kokosmelk og soyasaus, tilsett buljongterningen, hvitløk, ingefær og chili. Kok opp. Soyasaus er et sammensatt produkt, sjekk at du tåler alle ingrediensene før den tas i bruk!
- Du kan gjerne bytte ut fiskebuljong med grønnsakskraft.
- Tilslutt legger du i laksen så den blir varm. Skal ikke koke!