Koteletter i karrisaus
Lett
45 min
Næringsinnhold
- 70.5% Fett
- 6.3% Karbohydrat
- 1% Kostfiber
- 22.1% Protein
Slik gjør du:
- Skjær brokkolien i skiver (bruk også noe av stilken) og legg brokkolien i bunnen av en ildfast form.
- Krydre kotelettene med karri, salt og pepper og brun de raskt i en stekepanne slik at du får en god stekeskorpe.
- Legg kotelettene på brokkolisengen.
- Hell kraften av sjampinjongen over i en liten bolle og stek sjampinjongen i stekepannen. Tilsett mer olje/smør hvis nødvendig.
- Sikt melet over de stekte sjampinjongene og bland godt.
- Tilsett kraften fra sjampinjongene og fløte.
- Strø/legg på osten.
- Formen stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter .
Karri krydder er et blandingskrydder så sjekk at du tåler alle ingrediensene før du bruker krydderet.