Kjøttpudding
Lett
30 min
Kjøttpudding er veldig godt og går fort å lage. Smakene i kjøttpuddingen kan varieres etter hva man tåler og hva man har i huset.
Næringsinnhold
- 61.1% Fett
- 4.2% Karbohydrat
- 0% Kostfiber
- 34.6% Protein
Du kan gjerne erstatte noe av vannet med isbiter. Reduser da mengden vann.
Slik gjør du:
- Kjør kald kjøttdeig, litt vann og salt i kjøkkenmaskin i ca 30 sekunder til den blir seig og jevn.
- Tilsett den kalde medisterdeigen og bland dette godt sammen.
- Spe med resten av isbitene/vannet under stadig omrøring.
- Tilsett potetmel og pepper. Bland godt. Smak evt. til med krydder.
- Deigen helles over i brødform e.l. type form.
- Kjøttpuddingen stekes i vannbad i ca 1 time på 125 grader. Dette vil si en kjernetemperatur på ca 70 grader.