Hvit pizza
Lett
60 min
Den nye trendy pizzaen med den gode smaken
Næringsinnhold
- 33.1% Fett
- 46.4% Karbohydrat
- 3.4% Kostfiber
- 17.2% Protein
Slik gjør du:
Pizzadeig
- Ha det tørre i en bakebolle og bland inn olje og vann. Elt deigen for hånd eller i en kjøkkenmaskin i ca 5 minutter
- Hev deigen på et lunt sted i ca 30 minutter
- Kjevl deigen ut på et bakepapir (med lett fuktig klut under slik at papiret ikke sklir unna)
- Bruk slikkepott og fordel deigen på et bakepapir (med lett fuktig klut under slik at papiret ikke sklir unna)
- Pizzabunnen forstekes i 5 minutter ved 175 - 200 grader
Pizzafyll
- Bland sammen crème fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper
- Smør sausen over pizzabunnen
- Ha over revet ost, finsnittet rødløk, delte cherry tomater og aspargestopper
- Stek pizzaen videre i ca 10 minutter, til bunnen er sprø og osten er smeltet
- Topp pizzaen med spekeskinke