Ferske vårruller med kylling
Lett
35 min
Ferske vårruller er sosialt når det lages rundt fellesbordet. Kutt opp grønnsakene og stek kylling på forhånd, og la store og små fylle sine egne vårruller.
Næringsinnhold
- 14.2% Fett
- 20.4% Karbohydrat
- 3.5% Kostfiber
- 61.9% Protein
Husk å vask alle grønnsakene som du ikke skreller.
Slik gjør du:
- Kutt kyllingen i tynne strimler, og stek på høy varme med litt salt og pepper.
- Del frukt og grønnsaker i tynne staver.
- Riv av blader av salaten.
- Finn frem et rent kjøkkenhåndkle som du fukter lett og legger på bordet. Finn frem en dyp tallerken/bolle eller stekepanne, som er litt større enn rispapiret. Fyll bollen med lunket vann. Ta et rispapir, dypp det i vannet i 10 sekunder og legg det på kjøkkenhåndkleet.
- Fyll så vårrullen, og pakk rispapiret rundt fyllet. Pass på at du ikke har på for mye fyll. Brett inn på hver side før du ruller vårrullen tett sammen.
- Oppbevar vårrullene i kjøleskapet dersom du ikke skal servere dem umiddelbart.
Kan gjerne pyntes med frisk koriander og mynte.