Brun lapskaus
Medium
80 min
Lapskaus er en kjent og kjær matrett som nytes av mange på 17.mai.
Næringsinnhold
- 33.8% Fett
- 26.8% Karbohydrat
- 3.4% Kostfiber
- 36% Protein
Slik gjør du:
- Kutt opp kjøttet i terninger.
- Brun kjøttet godt i litt smør. Tilsett salt og pepper etter smak.
- Ha kjøttet i en gryte når det er stekt ferdig. Tilsett kraft og kok opp. Se oppskrift her.
- La det småputre til kjøttet begynner å bli mørt. Det tar ca 1 time.
- Vask og rens grønnsakene, og kutt de opp i passe biter.
- Tilsett alle grønnsakene i gryta sammen med kjøttet. La det putre på middels varme til alt er mørt.
- Pass på å røre av og til slik at lapskausen ikke svir seg.
- Smak til med litt salt og pepper.
Tips:
Du kan gjerne pynte med litt hakket persille på toppen om det er ønskelig. Server med et godt flatbrød eller vanlig brød som tåles.