MinMat gründer og kokebokforfatter
Sissel Brustad
Sissel Brustad er utdannet apotektekniker fra Sofienberg teknisk fagskole og ernæringsutdannet fra Høgskolen i Akershus.
Hun har jobbet med ernæring i teori og praksis siden 1996, med matvareallergi som spesialområde.
Sissel har gitt ut seks kokebøker, der en av bøkene er oversatt til engelsk og gitt ut i England, Nederland og Belgia.
Brustad står også bak matpotalen MinMat.no
Sissel trives godt med å undervise og ha kurs og foredrag i store som små grupper. Hun har mange års erfaring med å undervise i Mat og Helsefaget på ungdomsskolenivå. Brustad har de siste 4-5 årene også undervist og hatt fagansvaret for apotekteknikere via K2.
Sissel startet som matspaltist i Norges Astma- og Allergiforbund i 1998, der hun også holder teoretiske og praksiske kurs i vårt langstrakste land.
Sissel Brustad er FRI FOR spesialist i dagligvarekjeden MENY.
Ta en titt her hvos Sissel kan treffes: https://meny.no/tema/matvareallergi/kontakt-allergiekspert/