Sjokolademuffins
Medium
40 min
Kjempegode sjokolademuffins som passer godt på kakebordet. 1 porsjon gir 12 muffins.
Næringsinnhold
- 41.7% Fett
- 49.1% Karbohydrat
- 0.8% Kostfiber
- 8.4% Protein
Slik gjør du:
- Rør smør og sukker hvitt.
- Tilsett ett og ett egg og rør inn.
- Sikt i mel og bakepulver, og tilsett dette vekselvis med kefir.
- Rør godt til du får en jevn og glatt røre.
- Ha røren i store muffinsformer. Gjerne teflonbelagte muffinsformer eller former av silikon. Strø hakket sjokolade som tåles på toppen, og rør forsiktig med en skje. Det er ikke nødvendig å blande godt.
- Stek muffinsene midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter.
- Bruker du mindre former, blir det flere muffins og steketiden bør reduseres.