Sjokoladekake i langpanne
Medium
60 min
Næringsinnhold
- 34.8% Fett
- 58.6% Karbohydrat
- 0.8% Kostfiber
- 5.8% Protein
Slik gjør du:
Kake
- Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme. Kle en stor langpanne med høye kanter med bakepapir
- Bland de tørre ingrediensene sammen i en bolle. Bruk gjerne kjøkkenmaskin
- Smelt margarin og tilsett væsken. Hell blandingen over i det tørre mens kjøkkenmaskinen går på lav hastighet. Rør godt til du får en klumpfri tykk røre
- Fordel kakerøren i den bakepapirkledde langpannen. Pass på at røren ikke går over ¾ av kanten
- Sjekk om kaken er ferdig ved å stikke en fyrstikk eller kakepinne i midten av kaken. Kaken er ferdigstekt dersom det ikke henger igjen kakerøre på pinnen
- Stekes ved 175 C i ca. 45- 50 min
Glasur
- Smelt margarin og ta kjelen vekk fra platen
- Sikt i melis, kakao og vaniljesukker
- Bland i fløte og kaffe og bland/visp godt
- Smøres på kaka før kaka er blitt helt kald