Kransekakepinner
Medium
90 min
Kransekake er en festkake. Populær som den er passer kransekakepinner til 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon og jul. Eller når du bare har lyst på noe godt. Kransekakepinnene kan fryses.
Næringsinnhold
- 74.2% Fett
- 4.3% Karbohydrat
- 4% Kostfiber
- 17.5% Protein
Slik gjør du:
- Mal mandlene.
- Tilsett melis og bland godt.
- Rør inn eggehvite, litt av gangen, til du får en jevn deig. Bruk gjerne hendene.
- Trill små kuler og trykk dem flate med håndbaken eller til avlange kransekakepinner.
- Stekes i ca. 20 minutter på 180 grader.
Tips:
- Følg alltid med på kaken mot slutten av stekingen. Noen stekeovner har høyere temperatur enn andre, selv ved samme grader. Du må muligens justere tid og temperatur noe.
- Ønsker du å bruke melis er 1 spiseskje 32 kcal og består av kun karbohydrater - herav 8 gram.