Gresskarkake i langpanne
Medium
45 min
Dette er en saftig og god gresskarkake som holder seg godt i flere dager. Kaken blir litt sunnere dersom du bruker et grovere mel.
Næringsinnhold
- 50.7% Fett
- 44.7% Karbohydrat
- 0.5% Kostfiber
- 4% Protein
Slik gjør du:
Kake
- Smelt smør og la det bli fingervarmt
- Rens og riv gresskar på et råkostjern
- Bland sammen de tørre ingrediensene i en bakebolle
- Rør inn væsken og smøret
- Bland inn gresskar
- Hell over i en langpanne
- Stek kaken på 200 grader i ca 45 minutter
- Avkjøl kaken
Smørkrem
- Visp romtemperert smør og ost klumpfritt med en kjøkkenmaskin
- Tilsett melis litt og litt
- Smak til med sitronsaft
- Smør smørkremen jevnt over når kaken er avkjølt