Eple og kanelmuffins
Medium
30 min
Muffins passer godt til enhver anledning. Den gode blandingen av eple og kanel skaper en herlig smak. Muffinsene kan også fryses.
Denne oppskriften gir deg 12 muffins når du velger én porsjon. Ønsker du flere kan du bruke oppskriften til flere porsjoner.
Slik gjør du:
- Bland sammen frokostblandingen, mel, kanel, bakepulver, natron og salt.
- Tilsett en blanding av eplejuice, honning, olje og vaniljeessens.
- Rør inn egget i væskeblandingen.
- Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt.
- Skrell og rens eplet. Skjær eplet opp i små biter og rør det lett inn i muffinsrøren.
- Bruk 12 store (Amerikanske) muffinsformer og fyll de ¾ dels fulle. Stekes midt i ovnen ved 190 grader i 15-20 minutter til de har fått en gyllen farge.
- Muffinsene smaker ekstra godt når de serveres lunkne.
Hvis muffinsene fryses ned, bør de tines i ovnen på svak varme.