Blåbærmuffins
Medium
30 min
Blåbærmuffins er en god kake som alltid faller i smak.
Næringsinnhold
- 35.6% Fett
- 53.1% Karbohydrat
- 1.2% Kostfiber
- 10.2% Protein
Slik gjør du:
- Smelt smør og la det bli avkjølt.
- Visp egg og sukker godt sammen, tilsett avkjølt smør.
- Ha i bakepulver og mel. Erstatt gjerne litt av det fine melet med litt grovere type.
- Tilsett melk og bland godt
- Vær lett på hånden og vend inn bærene.
- Bruk to spiseskjeer for å få røren i muffinsformene. Bruk gjerne teflonbelagte muffinsformer eller muffinsformer av silikon. Ønsker du å bruke papirformer burde de smøres litt i bunnen og være varianten med stive kanter.
- Stek muffinsene på 225 grader i ca 12 minutter.
Én porsjon gir 30 muffins.