Blåbærkake i langpanne
Medium
45 min
En saftig og god langpannekake med blåbær fulle av antioksidanter! Oppskriften er med glasur, men kaken kan fint pyntes med bare bær
Næringsinnhold
- 50.4% Fett
- 44.9% Karbohydrat
- 0.7% Kostfiber
- 4% Protein
Slik gjør du:
Kake
- Smelt smør og la det bli fingervarmt
- Vask blåbærene og legg de til side
- Bland sammen de tørre ingrediensene i en bakebolle
- Rør inn væsken og smøret
- Vend inn blåbærene
- Hell over i en langpanne
- Stek kaken på 200 grader i ca 45 minutter
- Avkjøl kaken
Smørkrem
- Visp romtemperert smør og ost klumpfritt med en kjøkkenmaskin
- Tilsett melis litt og litt
- Smak til med sitronsaft
- Smør smørkremen jevnt over når kaken er avkjølt