Sjokoladetrøfler med appelsin
Medium
30 min
Prøv disse sjokoladetrøflene med appelsin som smelter i munnen.
Næringsinnhold
- 74.3% Fett
- 9.8% Karbohydrat
- 8.7% Kostfiber
- 7.3% Protein
Slik gjør du:
- Hakk sjokoladen i små biter og ha så i en bolle.
- Varm fløten opp til kokepunktet og hell den over sjokoladen.
- Rør godt om til sjokoladen har smeltet, og du har fått en blank og fin masse.
- Bland inn revet skall fra 1 appelsin, og smak deg frem med appelsinsaft, Ca. 2 spiseskjeer.
- Dekk til bollen og sett i kjøleskapet til massen har stivnet (gjerne over natten).
- Ha kakao i en bolle og dekk et brett med bakepapir.
- Bruk en skje til å "grave" i massen, og trill kuler i hendene. Skyll gjerne hendene i kaldt vann, så smelter ikke sjokoladen så lett mens du ruller den.
- Rull kulene i kakaoen, og legg dem over på brettet.
- Avkjøl i ca. 30 min i kjøleskapet.
- Oppbevares kjølig i en tett boks.