Kokosmakroner
Medium
60 min
Kokosmakroner er enkelt å lage og er en julefavoritt hos mange i julen. Kokosmakronene kan med fordel fryses og tiner fort igjen i romtemperatur.
Næringsinnhold
- 72.2% Fett
- 19.9% Karbohydrat
- 3.2% Kostfiber
- 4.7% Protein
Slik gjør du:
- Smelt smør og la dette avkjøles.
- Pisk egg og sukker til lett og luftig eggedosis.
- Bland inn alle tørre ingrediensene og rør inn smeltet smør. Hvis deigen blir for flytende, tilsett litt mer kokosmasse for å forhindre at de blir flate under steking.
- Sett kokosmakronene med to spiseskjeer på et stekebrett med bakepapir.
- Stek kakene i 10 minutter, til de er gylne.
- Avkjøl kakene på rist.
Oppbevar kakene i en tett boks. Lager du kakene tidlig, kan kokosmakronene fryses.
1 porsjon | 2 porsjoner | 4 porsjoner |
---|---|---|
30 | 60 | 120 |