Kokosboller
Medium
30 min
Kokosboller uten sukker.
Næringsinnhold
- 76.7% Fett
- 6.6% Karbohydrat
- 8.2% Kostfiber
- 8.5% Protein
Slik gjør du:
- Pisk eggehvitene stive.
- Legg gelatinplatene i kaldt vann.
- Ha finesse og vann i en kjele, varm opp på middels varme til finessen har smeltet.
- Klem vannet ut av gelatinen, ha så gelatinen over i kjelen.
- Rør godt til gelatinen har smeltet.
- Tilsett blandingen i bollen med eggehviter, mens du visper til en stiv marengs. Marengsen stivner mer når den blir kjølig.
- Ha klart et brett med bakepapir med litt kokosmasse. (Da løsner de enklere).
- Ha massen i en sprøytepose, og lag kokostopper.
- Avkjøl i frysen.
- Når massen har satt seg, kan du dyppe den i smeltet sjokolade og rulle i kokosmasse.
Tips:
Ønsker du å bruke sukker er 1 spiseskje 52 kcal og består av kun karbohydrater - herav 13 gram.
Les mer om forholdet mellom sukker og de forskjelige sukkererstatningene her.