Rosinbrød
Medium
120 min
Rosinbrød er et godt grovt brød med mye smak.
Næringsinnhold
- 16.6% Fett
- 69.9% Karbohydrat
- 2.6% Kostfiber
- 11% Protein
Slik gjør du:
- Du kan selv bestemme smaken, ved å bytte ut rosiner med annen tørket frukt. Dette gjør at du kan prøve deg frem for å skape det perfekte, sunne brødet for deg og familien. Denne oppskriften gir deg 3 brød i brød- eller ringformer
- Bland sammen alt det tørre, rosinene og tilsett væsken (37 grader). Du kan bruke hvilken juice du vil, som tåles.
- Elt alt sammen, gjerne i en kjøkkenmaskin ca 5 minutter.
- Sett deigen til heving et lunt sted, ca 30 minutter, tildekket med plast eller kjøkkenhåndkle.
- Hell deigen over i brød- eller ringform, gjerne 24 cm i diameter.
- Etterhev deigen, ca 45 minutter et lunt sted, tildekket med plast eller et kjøkkenhåndkle.
- Stek brødene i ca 45 minutter ved 180 grader.