Pølsebrød
Medium
90 min
Hjemmelagede pølsebrød gir en ekstra god smak til et velkjent og enkelt måltid. Pølsebrød passer perfekt til alle anledning - alt fra tur, feiring og kosemat.
Næringsinnhold
- 19.7% Fett
- 68.9% Karbohydrat
- 1.5% Kostfiber
- 9.9% Protein
Oppskriften gir ca. 10 pølsebrød.
Slik gjør du:
- Varm opp vannet til ca 37 grader og løs opp gjæren
- Ha resten av ingrediensene i en bakebolle og tilsett væsken
- Elt at godt sammen til deigen er smidig
- Del deigen i like store emner
- Form hvert emne til et pølsebrød. Du kan gjerne ha litt olje eller vann på hendene dersom deigen er klissete
- Pensle med litt vann og dekorer eventuelt med litt sesamfrø
- Dekk til pølsebrødene og la de heve på et lunt sted i 45 - 60 minutter, til de er doblet i størrelse
- Stekes på 200 grader i 15 - 20 minutter midt i ovnen. De er ferdige når de er gylne