Kanelsnurrings i form
Medium
90 min
Kos deg med denne nydelige formen som passer for alle.
Næringsinnhold
- 21.1% Fett
- 66.5% Karbohydrat
- 1.5% Kostfiber
- 11% Protein
Slik gjør du:
- Smelt margarinen og tilsett melken. Varm det hele til 39 grader.
- Tilsett gjæren og rør godt.
- Ha i sukker, vaniljesukker og kardemomme og rør kraftig.
- Tilsett yoghurten.
- Når alt er godt blandet sammen tilsetter du melet.
- La deigen heve i ca. 30 minutter.
- Bland sammen smør, sukker og kanel.
- Del deigen i to og kjevl i to tykke leiver på et bakepapir.
- Smør sukker- og smørblandingen etter ønsket tykkelse på begge leivene.
- Rull deigen med hjelp av bakepapiret til en pølse.
- Del opp deigen med ca 5 cm bredde.
- Plasser stykkene med litt avstand i en langpanne dekket med bakepapir. Heves i 30 minutter før steking.
- Pensle med egg eller smør og strø over sukker
- Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca. 10-15 minutter.