Hamburgerbrød
Medium
60 min
Bak dine egne hamburgerbrød, da kan du bruke den meltypen du selv ønsker.
Næringsinnhold
- 20.6% Fett
- 64.8% Karbohydrat
- 2.6% Kostfiber
- 12% Protein
Slik gjør du:
- Ha olje og temperert vann (ca 37 grader) i en bakebolle.
- Bland tørrgjær i litt av melet.
- Tilsett salt og alt grynet, samt mesteparten av det fine melet. Ca 50 gram spares til utbaking, elt alt godt sammen til en smidig deig. Tilsett mer fint mel etter behov.
- Deigen deles opp i emner til hamburgerbrød. Dvs store flatere rundstykker som legges på stekeplate, gjerne med bakepapir.
- Strø sesamfrø over brødene før steking.
- Sett hamburgerbrødene til heving på et lunt sted i ca 40 minutter.
- Sett hamburgerbrødene inn i varm ovn ved 180 grader og stek i ca 10 minutter.
Denne oppskriften gir deg 12 hamburgerbrød pr. porsjon.