Grove pølsebrød
Medium
90 min
Grove pølsebrød gir det lille ekstra til et velkjent måltid. Har du tenkt på at pølsebrød kan brukes til mye annet enn bare pølser
Næringsinnhold
- 22.2% Fett
- 58.3% Karbohydrat
- 7.5% Kostfiber
- 12% Protein
Oppskriften gir ca 10 pølsebrød.
Slik gjør du:
- Varm opp vannet til ca 37 grader og løs opp gjæren
- Ha resten av ingrediensene i en bakebolle og tilsett væsken
- Elt at godt sammen til deigen er smidig
- Del deigen i like store emner
- Form hvert emne til et pølsebrød. Du kan gjerne ha litt olje eller vann på hendene dersom deigen er klissete
- Pensle med litt vann og dekorer eventuelt med sesamfrø
- Dekk til pølsebrødene og la de heve på et lunt sted i 45 - 60 minutter, til de er doblet i størrelse
- Stekes på 200 grader i 15 - 20 minutter midt i ovnen. De er ferdige når de er gylne