Glutenfrie ciabatta
Medium
60 min
Ciabatta er et italiensk brød som smaker ypperlig i matpakka eller ved frokost bordet.
Næringsinnhold
- 30.7% Fett
- 61.1% Karbohydrat
- 3.3% Kostfiber
- 5% Protein
Denne oppskriften gir ca 11 ciabatta.
Slik gjør du:
- Varm vannet til ca 45 grader, ha i olje og FiberHusk og la dette svelle i 2-3 minutter.
- Ha mel, gjær og salt i en kjøkkenmaskin. Tilsett FiberHusk blandingen og la maskinen gå i ca 5 minutter.
- Les gjerne om de forskjellige melblandingene så du er sikker på at du bruker et mel tilpasset dine allergier eller matreaksjoner.
- Ha deigen i en sprøytepose med en åpning på ca 3.5 cm og trykk ut små stenger på et bakepapirkledd stekebrett.
- Trykk ciabattaene litt ned med en teskje som er dyppet i en vann og oljeblanding.
- Heves i 20 minutter.
- Stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 15-20 minutter.