Focaccia
Medium
40 min
Smakfullt langpannebrød som er enkelt å lage. Focaccia passer godt til supper, salater, grillmat eller bare fordi man har lyst til å kose seg litt.
Næringsinnhold
- 37.1% Fett
- 47.2% Karbohydrat
- 1.1% Kostfiber
- 14.6% Protein
Slik gjør du:
- Langpannebrødet i sin opprinnelse smaker kjempegodt som det er.
- Bland det tørre i en bakebolle.
- Tilsett vann og 1/2 dl av oljen.
- Elt deigen og hell deigen over på et bakepapirkledt stekebrett, og fordel deigen utover med en slikkepott. Deigen er litt klissete.
- Fordel resten av oljen over brødet og lag små fordypninger med fingertuppene i brødet.
- Del tomatene i to og sett det godt ned i brødet.
- Del osten i terninger og sett det godt ned i brødet og dryss over salt, oregano, basilikum eller annet krydder.
- Brødet stekes i ca 25 minutter midt i ovnen på 200 grader.
Brødet er laget på bakepulver, og vil derfor smake best nystekt.