Oversiktstabell
NavnBruksområderSøtningsgrad versus sukker
SukrinKan brukes til baking, i grøt, på bær eller til eggedosis1,5 ts = 1 ts sukker
Sukrin Gold Bakverk, på bær, yoghurt, grøt, frokostblanding og varm drikke 1 ts = 1 ts sukker
Sukrin MelisGjærbakst, baking, drikke, ulike kremer, glasur og eggedosis1 ts = 1 ts sukker
Sukrin:1Som vanlig sukker1 ts = 1 ts sukker
Sukrin+I bakverk og kaker, varme drikker og som vanlig strøsukker1/2 ts = 1 ts sukker
Finesse BakesukkerGjærbakst, kaker, glasurer, varm og kald drikke (*kan gi noe blodsukkerstigning)1/2 ts = 1 ts sukker
Canderel SukralosePå frokostblanding, baking, kald og varm drikke.1/2 ts = 1 ts sukker
Natreen strøBakverk, varme drikker.1 ts = 1 ts sukker
Natreen flytendeBakverk og kaker8 dråper = 1 ts sukker
SplendaBrukes som vanlig sukker0.5 g = 1 ts sukker
Sukrin Sirup Gold*På bær, is, grøt, yoghurt,cottage cheese og i marinader (*gir noe blodsukkerstigning, men mindre enn honning, sirup og sukker)1 ts = 1 ts sukker
SteviadråperVarme og kalde drikker6 dråper = 1 ts sukker