Kokosboller
Medium
60 min
Kokosboller er godt hele året og kan gjerne fryses.
Næringsinnhold
- 37.4% Fett
- 57.1% Karbohydrat
- 1.2% Kostfiber
- 4.4% Protein
Slik gjør du:
Fyll
- Pisk eggehvitene stive i en kjøkkenmaskin.
- Tilsett sukker i små mengder, mens maskinen går.
- Fyll massen i en kremsprøytepose og sprøyt ut ønskede størrelse på et bakepair.
- Sett kokosbollene kaldt til de blir stive.
- Sett kokosbollene kaldt til du kan ta forsiktig på dem uten at du blir klissen.
Glasur
- Smelt sjokolade og kokosfett over vannbad og rør den glatt.
- Dypp kokosbollene i sjokoladen og rull dem i kokosmassen. Hvis du ønsker mindre søl, heller du sjokolade over kokosbollene når de står på bakepapiret og strør kokosmassen over.
Denne oppskriften gir 30 små kokosboller per porsjon.