Glaserte epler
Medium
25 min
Elegante glaserte epler lager du på 1-2-3 Denne jobben bør det være voksne som gjør, da sukkerblandingen blir veldig varm og prosessen må gå fort
Næringsinnhold
- 0.4% Fett
- 96.7% Karbohydrat
- 2.3% Kostfiber
- 0.6% Protein
Vær oppmerksom på:
- kan droppes
Slik gjør du:
- Vask og tørk eplene, fjern stilken og sett inn en grillpinne, slik bildet viser
- Ha vann og sukker i en tykkbunnet kjele. Rør jevnt i sukkerlaken til sukkeret er oppløst og blankt. For å forhindre at sukkeret krystalliseres, kan du fjerne sukkeret langs sidene av kjelen med penselen.
- Varm sukkeret til jevnt til det er gyllenbrunt og tilsett eddik
- Sett kjelen på skrå og dypp eplene forsiktig i karamellmassen. Dersom du dypper for raskt kan det danne seg bobler. Hold eplene over kjelen og la de dryppe godt av seg før de settes på et bakepapir
Pynt gjerne med strøssel, slik bildet viser, men husk å les ingredienslisten så du vet at strøsselet tåles