Fromasj med bær
Lett
20 min
Fromasj med bær er en god dessert der du selv kan bestemme hvilke bær som brukes. Server denne deilige fromasjen med en vaniljesaus som tåles.
Næringsinnhold
- 57.9% Fett
- 35.8% Karbohydrat
- 3.2% Kostfiber
- 3% Protein
Bærene bør være fryst før du starter. Prøv gjerne frosne boysenbær.
Fromasjen kan lages med frukt istedet for bær. Skrell frukten, ta vekk kjernehuset og kutt frukten opp i mindre biter. Følg så oppskriften med frukt i stedet for bær.
Slik gjør du:
- Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter.
- Halvtin bærene og kryst dem med en gaffel eller kjør de i hurtigmikser/stavmikser.
- Pisk opp fløte og sukker og tilsett fruktmosen.
- Kryst gelatinplatene og la de smelte i kokende vann.
- Avkjøl vannet med gelatinplatene litt, og tilsett det i kremblandingen i en jevn, tynn stråle, under omrøring.
- Hell fromasjen over i en serveringsskål. Serveres gjerne med vaniljesaus som tåles.