Bær og frukt med sjokoladesaus
Lett
20 min
Bær og frukt som dyppes i sjokoladesaus er en frisk kombinasjon mellom delikatesser fra frukthyllen og god sjokolade.
Næringsinnhold
- 63.5% Fett
- 34.9% Karbohydrat
- 0.6% Kostfiber
- 1.1% Protein
Du velger selv hva slags frukt og bær du ønsker å dyppe i sjokoladesausen.
Slik gjør du:
- Smelt delfiafettet i en kjele på svak varme.
- Bland sammen melis, vaniljesukker og kakao og tilsett i det smeltede delfiafettet. Rør til du får en glatt og blank sjokoladesaus. Tilsett mer melis hvis sausen blir for tynn.
- Rens og skrell frukt og bær som f.eks jordbær, bananer og druer som du legger på et serveringsfat eller i skåler.
- Tre bær/fruktbiter på en trepinne (grillspidd i tre fungerer bra) og dypp i sjokoladesausen.